Webdesign, Joomla en Wordpress, webhosting, fotografie

Ik, de auteur van deze website, ben tevens eigenaar van Als een Rode Lap uit Waalwijk en daarom richt ik daar graag even de aandacht op.

Als een Rode Lap verzorgt webdesign, Joomla of Wordpress webdesign, webhosting en domeinnamen in Waalwijk en omstreken en u kunt terecht bij Als een Rode Lap voor de verzorging van uw bedrijfswebsite, de website van uw vereniging of organisatie, of uw eigen website. Er is een jarenlange ervaring met Content Management Systemen, met grafische vormgeving en er is de beschikking over een geavanceerd in-house webhosting platform voor het supersnel serveren van websites.

Neem eens een kijkje of stuur direct een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Als een Rode Lap webdesign

Webdesign, Wordpress en Joomla, webhosting en domeinnamen, fotografie: Als een Rode Lap in Waalwijk

 

MTB route info

De mountainbikeroute in de Loonse en Drunense duinen is één van de mooiste routes binnen Nederland.

Type: meest singletrack;
Lengte: +- 28 kilometer;
Moeilijkheid: gemiddeld;
Startpunten: 3;
Ondergrond: zand;
Signalering: MTB teken;
Begaanbaar: hele jaar;

Kaartje

Klik op de kaart voor een grotere versie.

Gevonden voorwerpen

Vind u iets op de route? Laat het plaatsen.

Geen bekend.

Vergunning

Vergeet niet om een mountainbike vergunning voor de Loonse en Drunense duinen te kopen. Ook in 2016 heb je een vergunning nodig om het mountainbike pad te mogen gebruiken.

Sticker van enkele jaren geleden. Elk jaar heeft de sticker een andere kleur.

Voor maar €12 (jaarkaart) of €5 (dagkaart). Van de opbrengsten onderhoudt Natuurmonumenten de route. De prijs van de vergunning is per 2016 iets verhoogt. Nu ook online te bestellen bij Natuurmonumenten.